Unieke catering: Friet uit een bakfiets

De Frietfiets bakt vanuit een authentieke bakfiets, op elke gewenste locatie in Nederland, échte frieten van biologische aardappelen, vers van het land!

 


Heb je een bruiloft, een evenement, bedrijfsfeest of vier je een ander feestje en wil je wat bijzonders voor de catering? Iets anders dan een grote plastic frietkraam? Lekker, ambachtelijk en duurzaam? Boek dan de Frietfiets.

De Frietfiets is een jong bedrijf wat de lekkerste frieten bakt. En niet zomaar frieten; biologisch, zelfgemaakt en dus vers! We werken vanuit een authentieke bakfiets. De aardappelen, vers van het land, worden ter plekke gesneden en met schil voorgebakken en afgebakken tot de lekkerste friet. Omdat duurzaamheid één van de speerpunten is, zie je dat ook aan de andere producten die we gebruiken. De bakjes, vorkjes en servetten zijn daarom gemaakt van gerecycled materiaal.

bruiloft cateringCatering op je bruiloft

Wij staan graag op bruiloften. Catering op een bruiloft mag vaak net even wat anders zijn dan gebruikelijk. De Frietfiets brengt behalve de lekkerste friet ook een kleine, ambachtelijk en een gezellige sfeer met zich mee. Neem voor meer informatie over de frietfiets op je bruiloft contact met ons op via: boek de frietfiets.

bedrijfsfeest cateringDe Frietfiets op je bedrijfsfeest

Als duurzaamheid ook belangrijk is voor jouw bedrijf maar je bent wel gek op lekkere friet dan is de Frietfiets de oplossing. Onze ambachtelijke en biologische frieten zijn de perfecte manier om lekker en duurzaam te verenigen. Als de catering tijdens de opening van een nieuw pand of een bedrijfsfeest. We hebben al eens de catering gedaan voor ….

biologische marktBiologische friet op een evenement

Organiseer je een festival of evenement? Wij kunnen van …. tot … bezoekers van friet voorzien. Voorbeelden van festivals waar we staan zijn: het Vrede van Utrecht festival, Gastvrij Rotterdam, ….. + links?

festival cateringDe Frietfiets op een biologische markt

De bioloigsche streek markt in Utrecht in min of meer onze vaste uitvalsbasis geworden. We staan hier dus bijna wekelijks. Als je ook een (biologische) markt organiseert of hebt, neem dan contact met ons op. We komen graag.


[recent_posts title=”LAATSTE POSTS” numberPosts=”2″ numberWords=”20″ /]


 

dapp maakt omfietsfriet!