Naast verse friet zijn er nog vele extra’s die wij op locatie kunnen verzorgen, zoals bierbanken, drankjes of verschillende snacks en sauzen. Wij zijn natuurlijk altijd bezig met het uitbreiden en perfectioneren van dit aanbod en zo zijn er nu weer allerlei nieuwe opties bijgekomen!

Wanneer je een feest organiseert, haal je het liefst alles wat je nodig hebt bij dezelfde organisatie(s). Wij maken de km’s toch al, dan kunnen we maar net zo goed zoveel mogelijk meenemen.

Extra meubilair

Hierom introduceren wij vanaf nu statafels in ons assortiment! Je kunt de statafel huren net als de biertafelsets en verlichting die al in onze extra’s zaten. De statafels zijn perfect voor een borrel of feest. Zo hoef je je daar geen zorgen meer over te maken, maar kunnen wij het gewoon meenemen. We hebben mooie stevige houten statafels in bierbankstijl, zodat je deze ook goed kunt mixen en matchen. Deze kan je bijboeken bij een bestelling en de rest regelen wij!

Extra snacks

Daarnaast staat ons snackassortiment ook nooit stil. Natuurlijk hebben we de klassiekers beschikbaar, zoals een frikandel, kroket of kipnuggets. Op deze klassiekers hebben we echter ook wat lekkere varianten, zoals garnalen/geitenkaaskroketjes en waanzinnige vegan varianten van de kroket en bitterbal. Daarnaast staan er nog toppings op het menu, zoals stoofvlees of vegan rendang.

Naast al dit lekkers hebben we sinds kort een nieuwe kroket, die iedereen minstens een keer geprobeerd moet hebben: de Kimchi kroket. Iedereens favoriete frituursnack zoals je hem nog nooit gegeten hebt door de unieke combinatie van ragout op basis van Oh Na Mi Kimchi en stukjes kimchiwortel. Een beetje spicy en vooral enorm lekker.

Onze eigen sauzen

Bij zo’n snack hoort saus. Want wat is een kroket zonder mosterd? Daarom hebben mosterd en mayonaise naar ons eigen recept, zodat zo de allerbeste combinatie ontstaat met onze friet en snacks. Daarnaast bieden we nog heerlijke andere sauzen aan voor de liefhebber, zoals truffelmayonaise met échte stukjes zwarte truffel en de klassieke curry en ketchup. Allemaal biologisch natuurlijk.

Extra drankjes

Krijg je spontaan dorst van al dit eten? Niet gevreesd, ook drankjes kunnen wij verzorgen. Ook hier bieden wij alle vertrouwde drankjes aan die iedereen kent, in een biologisch jasje. Zo hebben we ijsthee van Charitea waarmee je het goede doel steunt, maar ook biologische varianten Cola mama en appelsap, ijsthee of bier.

Wat je ook maar denkt nodig te hebben omtrent de catering van je volgende event, van eten naar drinken naar aankleding naar lichtjes, wij kunnen van alles regelen. Zo hoef je niet moeilijk te doen om via allerlei verschillende wegen te krijgen wat je nodig hebt, maar is alles in een keer klaar met de zekerheid dat het biologisch verantwoord is. Als we toch friet komen bakken, waarom zouden we de rest dan niet ook meenemen?

Wil je het actuele overzicht van extra opties ontvangen? Zet dan het vinkje aan bij de offerte aanvragen bij “Aanvullende mogelijkheden”