Marielle Kroondijk op de FrietfietsZaterdag 21 juni 2014 trapt Mariëlle Kroondijk af als eerste franchiseondernemer van de Frietfiets. Vanuit Enschede zal zij oost Nederland voorzien van verse biologische friet uit haar authentieke bakfiets.

Mariëlle: “Mijn levensmotto is duurzaam leven op alle terreinen. Dat past bij het biologische en duurzame karakter van de Frietfiets. Ik vind het geweldig om daar te zijn waar mensen het leuk vinden om er op uit te gaan en zelf bij te dragen aan vrolijkheid en plezier in het leven. Ik popel dan ook om oost Nederland kennis te laten maken met de overheerlijke verse biologische friet.”

De Frietfiets van Mariëlle is vanaf zaterdag 21 juni wekelijks te vinden op de markt in Deventer. De friet van Mariëlle is 100% biologisch net als de mayonaise. Vorkjes en servetten zijn van gerecycled materiaal en zelfs van de biologische zonnebloemolie waarin zij frituurt, wordt weer bio diesel gemaakt. Naast de zaterdag markt in Deventer is Mariëlle met haar fiets te boeken voor bruiloften, bedrijfsfeesten, evenementen en festivals.

Het bedrijf Frietfiets bestaat inmiddels 2,5 jaar en het aantal boekingen neemt snel toe. Roderick Heijning, ondernemer achter de Frietfiets en zelf werkzaam in en rond Utrecht: “Omdat we graag op lokale markten staan en ook deelnemen aan kleinschalige activiteiten en evenementen is een franchiseformule ideaal voor de Frietfiets. Als ondernemer ter plaatse kun je inspringen op lokale activiteiten en evenementen waar we anders te ver voor zouden moeten rijden of niet eens van gehoord zouden hebben.”

Ook de Frietfiets van Enschede is te boeken via Boek de Frietfiets.