Dat pannenfriet een mooi alternatief is voor pannenbier dat weten we al een tijdje. Inmiddels weet de bouw ons bijna wekelijks te vinden voor een pannenfriet moment. Als het hoogste punt in de bouw bereikt is of als extraatje om bouwakkers en andere vaklieden te bedanken voor hun inzet.

foto door aannemervak.nl

Met Dapp Frietfiets komen wij bij de oplevering van vele bouwprojecten. De introductie van de term pannenfriet deden wij in 2013. Inmiddels heeft de bouw de term omarmt zo lijkt het. Ook Aannemervak.nl schrijft er al over met deze mooie foto van onze puntzakjes er bij.

Een goede suggestie ook om naast de friet als lunch het bier mee te geven voor thuis. Wil jij ook de Frietfiets op je bouwproject vraag dan een offerte aan.

Wanneer is de Frietfiets geschikt? Van heel klein tot heel groot: 5.000 personen kunnen wij voorzien van friet. 5.000? Ja echt, wat een aantal hè? Maar wij bakken al friet sinds 2011 en met al die evaring en onze 6! Frietfietsen en diverse andere friteuses kunnen wij serieuze aantallen aan.