Sales fanaat – Dapp FRIETFIETS partTIME DIENSTVERBAND, 24 uur PER WEEK, M/V

Als sales fanaat van de Frietfiets werk je nauw samen met de teamleider van de Frietfiets, onze communicatie en marketingafdeling, onze (vaste) klanten, partners en franchisenemers. Met een team van ongeveer 15 enthousiaste medewerkers verzorgen wij verse biologische frieten op ruim 500 evenementen per jaar. Dit zijn bruiloften, verjaardagen, (foodtruck) festivals en bedrijfsfeesten van Noord-Frankrijk tot Noord-Duitsland. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het boeken van zoveel mogelijk evenementen, je pleegt ook de acquisitie en maakt goede afspraken met onze klanten en onderhoud telefonisch contact met onze vaste relaties en bezoekt hen met de juiste regelmaat. Het gaat om een parttime dienstverband van 24 uur per week.

WERKZAAMHEDEN

Jij bent degene die zorgt dat klanten binnen 24 uur antwoord hebben op hun (aan)vragen. Dit betekent veel mail en bellen. Je doet dit samen met de teamleider van de Frietfiets. Behalve de aanvragen die op ons afkomen ga je ook zelfstandig op zoek naar evenementen die goed bij de Frietfiets passen.

Je houdt telkens een vinger aan de pols bij de planning om er voor te zorgen dat wat jij beloofd aan de klant ook gerealiseerd wordt. Waar nodig draag je verbeteringen aan in de marketing van de Frietfiets en de processen rondom verkoop. Je werkt nauw samen met de teamleider en twee franchisenemers van de Frietfiets om de klanten zo goed mogelijk te helpen.

PROFIEL

Je bent een energiek en enthousiast persoon die graag luistert naar de klanten en je maakt het je missie hen passend te helpen Je bent bestand tegen de snelheid waarmee wij onze klanten en partners willen bedienen, neemt initiatieven en zorgt voor een leuke sfeer op kantoor en met het team.

Vanzelfsprekend ben je een groot frietliefhebber!  Daarnaast ben je:

  • Dapper – je gaat grote evenementen/ uitdagingen niet uit de weg en houdt het hoofd koel..
  • Verantwoordelijk – je zorgt er voor dat er geen beloftes worden gedaan die we niet na kunnen komen
  • Creatief – 10 boekingen voor dezelfde dag? Dat is een leuke puzzel

FUNCTIE-EISEN

  • Je staat achter de gedachte van de Dapp en kan dit uitdragen naar de mensen om je heen. Je kan de begrippen biologisch, duurzaam en ambachtelijk uitleggen.
  • Je beschikt over een gezond commercieel gevoel.
  • Verbaal ben je sterk en weet waar nodig mensen te overtuigen.
  • Je bent 24 uur per week beschikbaar, soms ook in het weekend.
  • Je beschikt over een rijbewijs en bent woonachtig in de omgeving Utrecht.

VERGOEDING

Je krijgt betaalt volgens de richtlijnen van de horeca-CAO. Je moet denken aan een bruto salaris tussen 2.100 en 2.600 euro op basis van 38 uur. Uiteraard is het één en ander afhankelijk van je ervaring en je kunde.

Ben je enthousiast? Stuur dan je motivatie en CV met foto voor 5 januari 2020 naar info@frietfiets.nl