Vacature: Bedrijfsleider dapp Frietfiets

Dapp FrietfietsOnderstaande vacature is inmiddels vervuld. Wil je bij ons komen werken? Kijk dan bij een overzicht van alle vacatures van Dapp

Als bedrijfsleider van de Frietfiets werk je samen met een team van ongeveer 15 enthousiaste en jonge medewerkers (dappers) aan het verzorgen van verse biologische frieten op ruim 500 evenementen per jaar. Dit zijn bruiloften, verjaardagen, (foodtruck) festivals en bedrijfsfeesten. Soms heel groot en soms heel klein maar ze hebben één ding gemeen, onze klanten zijn altijd vrolijk!

Je bent verantwoordelijk voor de planning, het beantwoorden van alle aanvragen, het maken van afspraken met onze klanten en het inwerken van nieuwe dappers. Het gaat om een fulltime dienstverband van 38 uur per week. Je bent ongeveer 80% van je tijd op kantoor en 20% op evenementen (m/ v). Je werkt daarom één dag in het weekend en de rest van je tijd deel je volledig zelf in.

WERKZAAMHEDEN

Jij bent degene die zorgt dat elke week de planning sluitend is en dat elke dapper precies weet waar hij/ zij aan toe is. Dit betekent in het hoogseizoen dat je soms meer dan 20 events per week secuur moet inplannen. Daarnaast zorg je voor voorraadbeheer, een strak inwerkproces en speel je op tijd en adequaat in op veranderingen. Vooral in het laagseizoen is er veel ruimte voor creativiteit! Samen bouwen we aan onze stalling, verbeteringen aan de fietsen en verbeteringen in de verschillende processen.

Bruiloft met bio frieten

Je bent bedrijfsleider van de Frietfiets en dus betrokken bij het personeel. Dit betekent dat je weet waar elke dapper goed in is en waar hij/ zij eventueel extra ondersteuning nodig heeft. Die betrokkenheid is wederzijds, we zijn een hecht team. Je gaat waar dit kan langs de verschillende Frietfietsen op locatie, spreekt met klanten/ organisatoren en helpt waar nodig met de uitvoerende taken van de Frietfiets.

PROFIEL

Je bent een energiek en enthousiast persoon die om kan gaan met grote verantwoordelijkheden. Je neemt initiatieven en de voortrekkersrol in een groep. Je bent begaan met anderen; creëert een natuurlijke en informele band met het personeel, zonder dat jouw leidinggevende rol ondergeschikt raakt. In je werk ben je gestructureerd, nauwkeurig en bewaar je de rust in hectische momenten. Vanzelfsprekend ben je een groot frietliefhebber! Daarnaast ben je:

 • Secuur – je zet de puntjes op de i voor elke boeking.
 • Leergierig – met een 8 neem je geen genoegen.
 • Dapper – je gaat grote evenementen/ uitdagingen niet uit de weg.
 • Eigen – waar iedereen rechts afslaat ga jij je eigen weg.
 • Verantwoordelijk – is er iets niet volgens plan verlopen dan ben jij de eerste die de klant belt.
 • Creatief – 10 boekingen op 1 dag? Dat is voor jou geen probleem!

FUNCTIE-EISEN

Schaft festival

 • Je staat achter de gedachte van de dapp en kan dit uitdragen naar de mensen om je heen. Je kan de begrippen biologisch, duurzaam en ambachtelijk uitleggen.
 • Je beschikt over een gezond commercieel gevoel.
 • Verbaal ben je sterk en weet waar nodig mensen te overtuigen.
 • Ervaring hebben in het leidinggeven is een pré.
 • Je bent 38 uur per week beschikbaar, waarvan minimaal één dag in het weekend.
 • Je beschikt over een rijbewijs en bent woonachtig in de omgeving Utrecht.

VERGOEDING

Je krijgt betaalt volgens de richtlijnen van de horeca-CAO. Uiteraard is het één en ander afhankelijk van je ervaring maar vooral van het resultaat.

Daarnaast werk je in een super jong en enthousiast team. We organiseren elke twee maanden een teammeeting en gaan elk kwartaal met elkaar op stap. Ben je enthousiast? Stuur dan je motivatie en CV met foto naar info@frietfiets.nl.