Franchise

Met franchising is het de kunst om de juiste mix te vinden tussen het individuele en vrije ondernemerschap en de kaders van de franchisegever om de kwaliteit, uniformiteit en herkenbaarheid te borgen. Als franchisegever ben je zuinig op je formule en tegelijkertijd wil je de franchisenemer niet in de weg zitten om goede deals te maken. Je moet het samen doen.

Wanneer je interesse hebt in een franchise van Dapp Frietfiets of Dapp Frietwinkel, laat het ons dan weten in een mail met in ieder geval je motivatie en achtergrond.

Mailen kan via: siem@frietfiets.nl 

Onze doelgroep. Super goede friet voor super lieve gasten

Met onze frietfiets bedienen we gasten die bereid zijn om te kiezen voor kwaliteit. Zowel in service, uitstraling als in de (herkomst) van de producten die we gebruiken. Dat maakt dat wij niet concurreren op prijs of de goedkoopste producten aanbieden en dat we er qua beleving graag een feestje van maken.

 

 

Ontdek de voordelen van een Frietfiets Franchise

Een van de redenen waarom je kiest voor een franchise, is het verminderde risico dat het met zich meebrengt. Franchises hebben een bewezen bedrijfsmodel en ontvangen ondersteuning van het moederbedrijf, wat kan helpen bij het opbouwen en laten groeien van een bedrijf. Ook naamsbekendheid is een voordeel.

4 + 7 =