Frietkraam huren

Een authentieke en sfeervolle frietkraam huren voor een bruiloft, biologische markt, evenement of bedrijfsfeest? Dapp Frietfiets bakt vanuit een originele bakfiets. Een frietkraam huren op elke gewenste locatie in Nederland met échte frieten van biologische aardappelen, vers van het land.

Dapp Frietfiets is een jong bedrijf wat de lekkerste frieten bakt. En niet zomaar frieten; biologisch, zelfgemaakt en smakelijk vers! Of je nu een frietkraam wilt huren voor een bruiloft, biologische markt, evenement of bedrijfsfeest, we komen graag op locatie. Omdat we biologische frieten bakken in een authentieke bakfiets is dat voor de beleving wel even wat anders dan een frietkar of snackwagen.

Boek de biologische Frietfiets

Behalve dat we het belangrijk vinden dat de friet ook echt biologisch is, van bedrijfskleding tot puntzak, heeft het huren van de Frietfiets nog meer voordelen.

  • Een feestje, onze frietkraam is een authentieke bakfiets en heeft een mooie grote parasol, verlichting en de frietbakker is verzorgd.
  • Schone handen, want de saus zit in een apart vak en je kunt gemakkelijk bij de frieten.
  • Klein van formaat, slechts 121 cm breed. De frietkraam is geen grote frietkar en kan daarom gemakkelijk in de achtertuin.
  • Warme friet, wij houden niet van koude frieten daarom maken we altijd alles vers.
  • Krokant, goed van kleur en smaak, wij houden ook niet van slappe of bleke friet en bakken ze daarom op de juiste temperatuur … , precies lang genoeg … .
  • Gezonde aardappelen, het eten van biologische friet is een heerlijke verrassing: gezonde onbespoten grondstoffen en plantaardige biologische olie.
  • De mayonaise, de overheerlijke biologische mayonaise zorgt voor een frisse en licht zure smaak bij de krokante frieten.

Boek de Frietfiets

Een frietkraam huren voor een bruiloft, evenement of bedrijfsfeest?