De Frietwieler, voor elke
feestelijke gelegenheid! 

Dapp Frietwieler is onze DIY Frietfiets, speciaal ontwikkeld zodat je zelf onze friet en kroketten kunt frituren. Met deze kleine frietkraam kun je dus zelf ervaren hoe leuk en lekker het is om van biologische aardappelen, verse friet te maken.

Heb je binnenkort een verjaardag, bedrijfsfeest, afstudeerborrel, buurtfeest, jubileum, bruiloft of iets anders leuks te vieren? Met Frietwieler zijn alle gasten voorzien van verse bio frieten. Het is bovendien een feestelijke aanvulling voor elke gelegenheid!

De kosten
De kosten van het basispakket zijn 300 euro, daarbij ontvang je aardappelen voor 70 porties verse friet. Wij rekenen geen uurtarief, waardoor je heel flexibel bent in je programma. We komen de Frietwieler in de ochtend (voor 12:00) brengen en de volgende dag (voor 12:00) weer ophalen. Of anders in overleg.

Wij leveren schone olie, biologische aardappelen en onze eigen biologische mayonaise. Zijn er nog andere sauzen die je erbij wilt hebben, biologische snacks, of heb je nog andere wensen, vraag het ons!

Op elke locatie
Je hebt de mogelijkheid om de Frietwieler bij ons op te halen in Nieuwegein, maar kunnen we de Frietwieler uiteraard ook naar jouw locatie brengen en hem later weer ophalen. We rekenen een vergoeding per kilometer en proberen het halen en brengen zo veel mogelijk te combineren met onze andere events. Vraag een offerte aan zodat we de reiskosten kunnen berekenen. Het halen en brengen stemmen we ongeveer 5 dagen van te voren af.

Aanvullende mogelijkheden
Naast het basispakket bieden we verschillende aanvullingen aan die het gebruik van Frietwieler nog leuker en makkelijker maken. Zo kun je bijvoorbeeld onze bierbanken bestellen, een parasol met verlichting huren, of ervoor kiezen de Frietwieler niet schoon op te leveren.

– Grote parasol met verlichting: 16,50 euro
– Biertafel en bierbanken: 20 euro
– Schoonmaken door ons: 16,50 euro

Prijzen zijn exclusief 9% BTW.

Boek de Frietwieler
We komen graag naar je toe met onze DIY frietkraam zodat jij al je gasten kan voorzien van heerlijke verse biologische friet. Heb je interesse? Wees er snel bij en vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.

Boek de Frietwieler

Een frietkraam huren voor een bruiloft, evenement of bedrijfsfeest?