frietfiets op een bruiloft

Frietkraam op jouw bruiloft

Frietkraam op een bruiloft? Dapp Frietfiets is de perfecte keus. Wij zorgen voor extra sfeer, goedlachs, lampjes in de parasol en een chique verpakking die het altijd goed doet. We doen elke boeking onze uiterste best om onze frieten zo lekker mogelijk te bakken. Dat lijkt te lukken want onze friet wordt altijd vol enthousiasme ontvangen. De Frietfiets is wit en heeft een compacte, vriendelijke en unieke uitstraling.

Frietfiets en bier op bruiloft

Frietkraam op je bruiloft is zo geregeld

De authentieke bakfiets past vaak erg mooi bij de gezellige en mooie sfeer die je op een bruiloft wil creëren. Onze omgebouwde antieke witte bakfiets heeft een moderne maar tegelijk authentieke uitstraling. Anders dan andere frietkramen en snackwagens is de Frietfiets wendbaar en gemakkelijk op de perfecte plek van jouw trouwlocatie te krijgen.

 De friet is vers. Ter plekke vers gesneden, voorgebakken en afgebakken, verser kan gewoon niet. Overheerlijke, onbespoten biologische aardappelen in biologische olie met biologische mayonaise.

Geen vette vingers

Op je bruiloft heb je liever niet dat je gasten met vette vingers moeten rondlopen. Daar hebben we iets op gevonden. Onze speciale frietzak met een apart vakje voor de mayonaise. En een vorkje, handig.

Naast de verse biologische frieten serveren wij ook andere biologische producten zoals de vegan kroket, frikandel, biologische drankjes van Lemonaid en Charitea en nog veel meer heerlijke biologische producten. Check Onze producten voor meer informatie.

Benodigdheden frietkraam bruiloft

  • Wij frituren op gas en hebben daardoor alleen netspanning nodig om de Frietfiets van verlichting te voorzien.

  • De Frietfiets is 1,5 meter breed en 3 meter lang. Daarnaast gebruiken wij een parasol met een doorsnee van 3,5 meter.
  • Afhankelijk van het aantal porties, zijn wij altijd 2 uur voor het uitserveren aanwezig omdat wij de frieten ter plekke snijden en voorbakken.
  • Wij zijn ongeveer 1,5 uur van te voren aanwezig en 30 minuten bezig met afbouwen.

Dapp Frietfiets op je bruiloft kun je boeken via: Boek de Frietfiets. Natuurlijk krijg je van ons eerst vrijblijvend een offerte.