Frietkraam op een bruiloft? De Frietfiets is de perfecte keus. We doen elke boeking onze uiterste best om onze frieten zo lekker mogelijk te bakken. Dat lijkt te lukken want onze friet wordt altijd vol enthousiasme ontvangen. De Frietfiets is wit en heeft een compacte, vriendelijke en unieke uitstraling.

Ambachtelijke friet uit een authentieke bakfiets

Foto: TrouwTrendy.nl

De authentieke bakfiets past vaak erg mooi bij de gezellige en mooie sfeer die je op een bruiloft wil creëren. Onze omgebouwde antieke witte bakfiets heeft een moderne maar tegelijk authentieke uitstraling. Anders dan andere frietkramen en snackwagens is de Frietfiets wendbaar en gemakkelijk op de perfecte plek van jouw trouwlocatie te krijgen.

De friet is vers. Ter plekke vers gesneden, voorgebakken en afgebakken, verser kan gewoon niet. Overheerlijke, onbespoten biologische aardappelen in biologische olie met biologische mayonaise.

Geen vette vingers op je bruiloft

Op je bruiloft heb je liever niet dat je gasten met vette vingers moeten rondlopen. Daar hebben we iets op gevonden. Onze speciale frietzak met een apart vakje voor de mayonaise. En een vorkje, handig.

[call_to_action_small title=”Boek de frietfiets” excerpt=”Een frietkraam huren voor een bruiloft, biologische markt, evenement of bedrijfsfeest?” buttonText=”Boek de frietfiets” buttonUrl=”http://www.frietfiets.nl/boek-frietfiets/” buttonNewWindow=”false” buttonType=”fancy” buttonCorners=”rounded” /]

Frietkraam op een bruiloft

De frietkraam op een bruiloft is zo geregeld. Wij hebben weinig nodig en passen met onze kleine en authentieke Frietfiets overal tussen. In de achtertuin bijvoorbeeld.

Benodigheden frietkraam bruiloft

  • Foto: TrouwTrendy.nl

    Wij frituren op gas en hebben daardoor alleen netspanning nodig om de Frietfiets van verlichting te voorzien.

  • De Frietfiets is 1,5 meter breed en 3 meter lang. Daarnaast gebruiken wij een parasol met een doorsnee van 4 meter.
  • Afhankelijk van het aantal porties, zijn wij altijd 2 uur voor het uitserveren aanwezig omdat wij de frieten ter plekke snijden en voorbakken.
  • Wij zijn ongeveer 1 uur bezig met afbouwen.

De frietfiets op je bruiloft kun je boeken via: Boek de Frietfiets of kijk voor meer informatie op onze facebookpagina.

Frietkraam op jouw bruiloft

Het begon met het bakken van verse biologische frieten vanuit onze Dapp Frietfiets; iedere vrijdag stonden we op de biologische markt op Vredenburg in Utrecht. Wekelijks kwamen er weer enthousiaste klanten terug! De smaak van verse biologische frieten, de ambacht, ons duurzame karakter en de gezelligheid aan de fiets waren redenen voor nog een portie. Inmiddels gaan we het hele land door met onze Frietfietsen en serveren we op bedrijfsfeesten, bruiloften, markten, festivals en andere evenementen. Check www.frietfiets.nl voor alle informatie over onze Frietfiets.

Na het succes van Dapp Frietfiets openden we in 2014 de eerste Dapp Frietwinkel in Utrecht, waar we met veel plezier de lekkerste, verse frieten bakken, gemaakt van biologische aardappelen. Een kroon op ons werk was het winnen van de AD Friettest in 2015. In de jaren daarna hebben we meerdere winkels geopend, waardoor de beste biologische frieten tegenwoordig ook in Breda en Leiden te proeven zijn. Bekijk De Frietwinkels voor meer informatie over onze Frietwinkels.

Ons karakter

Wij hebben een grote liefde voor de aardappel, waarmee we op ambachtelijke wijze, verse, biologische frieten bakken. De aardappel serveren we in haar pure vorm zonder onnodige toevoegingen. Geteeld met respect voor de natuur, zonder chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. Dat is gezonder voor dieren, planten en voor jou!

Naast de verse biologische frieten serveren wij ook andere biologische producten zoals de vegan kroket, frikandel, biologische drankjes van Lemonaid en Charitea en nog veel meer heerlijke biologische producten. Check Onze producten voor meer informatie.