Frietkraam op evenement of bedrijfsfeest

Boek onze frietkraam op uw bedrijfsevent of bedrijfsfeest: Duurzaam en biologisch op elke gewenste locatie in Nederland en ver daarbuiten.

Verse biologische friet uit een mooie frietkraam op uw evenement

Ter plekke vers gesneden, voorgebakken en afgebakken, verser kan gewoon niet. Overheerlijke, onbespoten biologische aardappelen gebakken in biologische olie met échte biologische mayonnaise. Dat is hoe Dapp de lekkerste frieten bakt. Bekijk alle voordelen op Frietkraam huren.

Wij hebben weinig nodig, 1 stroompunt is voldoende. Verder zijn we zelfvoorzienend. Met slechts één Dapper, een frietenbakker, voorzien we 150 gasten per uur van een portie friet op je evenement. Eventueel met een biologische kroket of drankjes erbij. Meer capaciteit is bespreekbaar. Wil je een offerte ontvangen? Vul dan vrijblijvend het formulier in op Boek Dapp Frietfiets en wij nemen contact met je op.

Frietfiets tijdens Bedrijfsfeest van Brunel

Het bedrijf Brunel organiseerde een festival-stijl bedrijfsfeest en boekte onder andere Dapp Frietfiets als Frietkraam en een aantal van onze Foodtruck collega’s. Brunel heeft daar deze gave video van gemaakt. Ter inspiratie.

Benodigheden frietkraam op evenement of bedrijfsfeest

Wat hebben we nodig?

  • Stroom: Dapp Frietfiets frituur werkt op gas en hebben daardoor alleen netspanning (150 watt) nodig om de Frietfiets van verlichting te voorzien.
  • Een plaats om te staan: De Frietfiets is 1,5 meter breed en 3 meter lang. Daarnaast gebruiken wij een parasol met een doorsnee van 4 meter zodat in geval van regen ook de gasten droog kunnen staan. De ondergrond moet enigszins vlak zijn ivm de olie in de frituur.
  • Tijd vooraf: Afhankelijk van het aantal porties, zijn wij altijd 2 uur voor het uitserveren aanwezig omdat wij de frieten ter plekke snijden en voorbakken, extra vers dus.
  • Tijd achteraf: Wij zijn ongeveer een half uur bezig met afbouwen.

Lees ook ons artikel over Pannenfriet, het gezonde alternatief voor pannenbier in de bouw, kijk op onze facebookpagina, dapp voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte op via: Boek Dapp Frietfiets.

Belastingzaken

Personeelsfeesten kunnen onbelast zijn als ze plaatsvinden op de werkplek. Organiseert u een personeelsfeest op een externe locatie? Dan is dit loon van de werknemers. Meer informatie bij de Belastingdienst.